Українська Національна Асамблея (УНА-УНСО)
Вересня 07, 2010, 04:26:18 am *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.

Увійти
Новини:

Початок   Допомога Пошук Календар Увійти Реєстрація  
Сторінок: 1 [2]
  Друк  
Автор Тема: УНСО - живий труп чи сильна організація?  (Прочитано 3858 раз)
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Typ
Newbie
*

PR 0
Стать: Чоловіча

« Відповідь #15 : Березня 10, 2009, 12:54:02 pm »

Ну, для того щоб скласти заяву - не обов"язково збиратись)

Є ж інтернет. Можна щоб хтось склав - а далі показав її усім керівникам осередків (які є) а потім просто кожна область впише: "...... обласна організація"...
Так, ми зараз працюємо над проектом такої заяви. Але провести всеукраїнський вишкіл теж потрібно.

Ви тута гонете на Київ-за такі поползновенія вам вже давно буків тре дати де диципліна ієрархія-чи ви вже всі розслабились..Ви спочатку покажіть що ви самі зробили?Не зрозуміло
читайте і просвіщайтесь http://una-unso.at.ua/blog/
Записаний

УНСО - до штурму!!!
УНА - до влади!!!
Petro
Краще згинути вовком, чим жити псом !!!
Sr. Member

PR 1

« Відповідь #16 : Березня 10, 2009, 01:42:33 pm »

Шо це за фігня ви краще мязи набирайте і розвивайтесь, а то причипились до Києва-шо за провокації б...
Читайте і буде все добре для скачування http://referats.net.ua/get/40047
для перегляту http://docs.google.com/View?docid=dqtcjm5_6f56qshj4&pageview=1&hgd=1&hl=uk
А потім шось там говоріть..
Ви самі покажіть що можете, а то навчилдись лиш пі...ть, ви навчіться щось робити..."нащо вам гроші якщо у вас нема фантазії"
Записаний

істину не пізнають, її створюють
Хорс
Jr. Member
**

PR 0

« Відповідь #17 : Березня 11, 2009, 04:46:18 pm »

Ви самі покажіть що можете, а то навчилдись лиш пі...ть, ви навчіться щось робити..."нащо вам гроші якщо у вас нема фантазії"

Ніхто нехоче нічого робити!
Керівництва УНСО це стосується в першу чергу. Які акції проводились? Що було чутно про УНСО за останні 2-3 роки? Хто буде підтримувати організацію, якої невидно і нечутно?
Немає грошей? Їх і не буде ніколи, як що незайматися цим питанням. Чому у організації немає ніякого бізнесу? Хоча б охоронну фірму організували. Ставлю в приклад клуб "Гермес", які з одного спортзалу виросли в охоронну фірму "Едемо". Зараз пропонують любі охоронні послуги в тому числі і охорону зі зброєю. Мають з цього великі гроші.
Невже немає багатих бізнесменів які підтримують національну ідею? Чому з ними не ведуться перемови про фінансування?
Немає грошей... і це говорить бойова організація. Нашу країну обдирають і грабують... Чому ми не грабуємо тих хто грабує нашу Батьківщину? Хоч таким способом забезпечити собі фінансування.
Записаний
Petro
Краще згинути вовком, чим жити псом !!!
Sr. Member

PR 1

« Відповідь #18 : Березня 11, 2009, 08:18:38 pm »

Нафіга гроші...Ми без грошей можемо робити те чого інші навіть і за гроші незроблять бо невміють..гроші неосновне, а щодо охоронної фірми то ти напевне невкурсі!!!А акцій і так достатньо в регіонах 
Записаний

істину не пізнають, її створюють
Sviatyj
Newbie
*

PR 0

« Відповідь #19 : Березня 11, 2009, 09:24:54 pm »

Одеса.Мені потрібна деяка інформація з вашого міста.Sviatyj@i.ua      __Святий.
Записаний
Otaman
Full Member

PR -1

« Відповідь #20 : Березня 11, 2009, 09:57:56 pm »

Будьласка всі представники регіональних відділень відпишіця.
http://www.una-unso.in.ua/forum/index.php/topic,222.0.html
Записаний
легіонер
Гість
« Відповідь #21 : Березня 14, 2009, 04:04:25 pm »

УНСО - це ще не труп... на моїм тлі. Я кулюпаюся у науці. Охоту до організацій, зборів відбили ще в 2003 році. На питання, що таке національна ідея - "плекання Духу Нації"... Усе так лапікурно. Що таке гроші взагалі не знаю... Повією називали. Наркошею і Глевахою. Придумати собі яке завдання...типу, що вишколюєш якого Проценка, чи "Тополю" навіть... Склалося вражіння, що всі в дурня грають, а я така базіка, куди там... А з іншого боку, що мені робити в суто чоловічому партєйному гурті...матюки слухати? І що воно таке організовано? Єдине, що лишалося бути хоч організованою істотою, аж до насмішок, що "солдафон" на тлі етнографічних галушок у вишиванках... У мене й грошей нема на ті вишиванки... Анекдот про нацрух:"Один на копках каже до того, що несе, або просто є: "Давайте єднатися, друже!", - дуже актуальний нині, на жаль. Інколи бувають люди, що не продукують грошей, але продукують щось інше... Що буде, коли ви їх просто втратите... або вони просто занадто збідніють... бо їх розкуркулили в 21 віці... Чи в Україні тепер монархія, матріархат? Жах. І всі дивилися на те все, і дивилися... Тепер на себе ще подивіться. Провідники на те і є, щоби примушувати вас дивиться часом і на себе, а не лише підлизами бути. Просто якась нездорова атмосфера нацрусі. А мене чомусь питали про голову, що гниє з голови... Чергова брехня. Я на багатьох навіть дивитися не можу більше... І бідна молодь, якщо вона побачила те, що я в нацрусі... бездарні вишкольники є в нацрусі... Не знаю. Будемо жити, як пише Микола Карпюк. Треба жити.
Записаний
легіонер
Гість
« Відповідь #22 : Червня 26, 2009, 02:44:47 pm »

ВеселийЖах! Невже не можна було кому шо написати після такої тиради? Мдя. Жах!!!
Записаний
Сивий2
Sr. Member

PR -1

« Відповідь #23 : Серпня 08, 2009, 02:08:12 am »

От після такої теради розумієш: УНСО - труп. Засмучений
Записаний

Присвячую Степану Бандері
легіонер
Гість
« Відповідь #24 : Серпня 12, 2009, 11:23:20 am »

Якщо УНСО і труп, то не думаю, що саме нам із Вами, др.Сивий, випадає записуватися до плакальниць та братися за лопати та ложки на тризні. Тирада нормальна - треба дивитися, що робиш, бо я теж умію патякати, говорити, розповідати, кляузувати, писати і навіть читати між рядками і вчитися на чужих помилках, так само, як і УНСО Веселий
Записаний
Otaman
Full Member

PR -1

« Відповідь #25 : Серпня 15, 2009, 05:39:34 pm »

От після такої теради розумієш: УНСО - труп. Засмучений
Сам ти труп. Вже і картоплю викопати не дадуть. Спочатку урожай а потім і повоювати можна. Підморгую
Записаний
ЛЕЛЯ СВАРГА
Newbie
*

PR 0
Стать: Жіноча

Українка

« Відповідь #26 : Серпня 18, 2009, 11:23:12 am »

Сам ти труп. Вже і картоплю викопати не дадуть. Спочатку урожай а потім і повоювати можна. Підморгую
Гречкосії?Усміхнений
Записаний

Agent
Administrator

PR 0

« Відповідь #27 : Серпня 18, 2009, 01:43:09 pm »

Булбо-копачі  Сміюся
Записаний
ЛЕЛЯ СВАРГА
Newbie
*

PR 0
Стать: Жіноча

Українка

« Відповідь #28 : Серпня 18, 2009, 04:08:52 pm »

Булбо-копачі  Сміюся
це, типу, гроші полюбляєте?Усміхнений
Записаний

Otaman
Full Member

PR -1

« Відповідь #29 : Серпня 26, 2009, 01:51:23 am »

Ні це типу, спочатку треба харчів заготовити. Бо на голодний шлунок якось не пофеншую воювати. Сміюся
Записаний
Сторінок: 1 [2]
  Друк  

Перейти в: