Павлооо
Newbie
PR 1
Стать: 
Бандерівець
|
 |
« : Січня 31, 2009, 01:33:18 pm » |
|
Хлопці і дівчата все дуже файно, але нашо робити розділ на форумі про Тернопіль, якщо не маєте осередку в Тернополі? 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Ти вибрав сам свою жорстоку долю Ти вибрав сам безповоротній шлях Неси ж свій хрест і не кусай до болю Своїх поблідлих уст коли відчуєш Страх
|
|
|
|
легіонер
Гість
|
 |
« Відповідь #1 : Лютого 03, 2009, 06:40:01 am » |
|
..шлях буває цікавішим... У Тернополі є не лише кунівці з війною за мерство, там є і "Тризуб", а взагалі...має бути дуже класна яка Легія, чи яка Організація, бо на жаль, нас не так і багато, щоби ото множити різні партійки та організації... Відповідаю, бо тернополяни визнали мене за свою, і не повірили, що я з іншого місця, хоча я не Гомер!!! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Павлооо
Newbie
PR 1
Стать: 
Бандерівець
|
 |
« Відповідь #2 : Лютого 05, 2009, 10:12:13 pm » |
|
та просто нервує, бо створили пост, а більше нічого.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Ти вибрав сам свою жорстоку долю Ти вибрав сам безповоротній шлях Неси ж свій хрест і не кусай до болю Своїх поблідлих уст коли відчуєш Страх
|
|
|
sp!
Newbie
PR 0
|
 |
« Відповідь #3 : Лютого 22, 2009, 11:31:08 pm » |
|
та просто нервує, бо створили пост, а більше нічого.
..shob shos bylo tre pisati!dorechi v ternopoli e oseredok tre prosto zaxoditi znaiti yogo!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
sp!
Newbie
PR 0
|
 |
« Відповідь #4 : Лютого 22, 2009, 11:32:27 pm » |
|
..шлях буває цікавішим... У Тернополі є не лише кунівці з війною за мерство, там є і "Тризуб", а взагалі...має бути дуже класна яка Легія, чи яка Організація, бо на жаль, нас не так і багато, щоби ото множити різні партійки та організації... Відповідаю, бо тернополяни визнали мене за свою, і не повірили, що я з іншого місця, хоча я не Гомер!!!  cikavo xto ti i xto same tebe viznavav!?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Павлооо
Newbie
PR 1
Стать: 
Бандерівець
|
 |
« Відповідь #5 : Лютого 23, 2009, 04:47:16 pm » |
|
та нема в Тернополі осередку.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
sp!
Newbie
PR 0
|
 |
« Відповідь #6 : Лютого 23, 2009, 07:17:49 pm » |
|
та нема в Тернополі осередку.pavle shos ti tak revnosno zaperechyesh togo chogo neznaesh to popershe a po dryge ya tobi kazav tre zaxotiti znaeti a ne zabiti v google.com una-unso ternopil!yaksho tebe disno cikavit ternopilska organizaciya zalishi svii kontakt
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Павлооо
Newbie
PR 1
Стать: 
Бандерівець
|
 |
« Відповідь #7 : Лютого 24, 2009, 05:35:25 pm » |
|
Коли я шукав УНСО в Тернополі, то я його не знайшов, коли вибирав собі націоналістичну організацію.і ніяких акцій не чути, немає прапорів ні на маршах14 жовтня, ні на відкритті пам*ятника Бандери
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
sp!
Newbie
PR 0
|
 |
« Відповідь #8 : Лютого 28, 2009, 12:25:31 am » |
|
Коли я шукав УНСО в Тернополі, то я його не знайшов, коли вибирав собі націоналістичну організацію.і ніяких акцій не чути, немає прапорів ні на маршах14 жовтня, ні на відкритті пам*ятника Бандери
povtoryayu dlya tix xto v tanky!!!ya pisav tobi vidpishi meni v osobisti povidomlenya!!!,,i byde tobi schastya,,,dorechi na vidkruti pamyatnika byli nashi xlopci i prapori tam mayorili!!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Sviatyj
Newbie
PR 0
|
 |
« Відповідь #9 : Березня 02, 2009, 07:47:09 pm » |
|
Реєструю "Бодетаунську контору" (Підволочиський РК).Всіх кого цікавить-т.№80354223368(дом.),т.№80991305912(моб),мило Sviatyj@i.ua ___Неспати!!! Святий.УНСО посеред НАС!!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
sp!
Newbie
PR 0
|
 |
« Відповідь #10 : Березня 02, 2009, 07:59:45 pm » |
|
Реєструю "Бодетаунську контору" (Підволочиський РК).Всіх кого цікавить-т.№80354223368(дом.),т.№80991305912(моб),мило Sviatyj@i.ua ___Неспати!!! Святий.УНСО посеред НАС!!! yspixiv tobi!!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Sviatyj
Newbie
PR 0
|
 |
« Відповідь #11 : Березня 06, 2009, 08:56:27 pm » |
|
Павук скинь Тернопільських контакти,якщо можеш.УНСО посеред НАС! Святий.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
СКIФ
Newbie
PR 0
Стать: 
|
 |
« Відповідь #12 : Березня 20, 2009, 10:18:54 pm » |
|
Павук скинь Тернопільських контакти,якщо можеш.УНСО посеред НАС! Святий.
Мій мобільний 80673508170
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Sviatyj