|
легіонер
Гість
|
 |
« Відповідь #15 : Січня 01, 2009, 03:20:31 am » |
|
ЗІ СВЯТАМИ!!! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Otaman
Full Member

PR -1
|
 |
« Відповідь #16 : Лютого 25, 2009, 09:48:35 pm » |
|
Якщо говорити офіційною термінологією УНА-УНСО, то питання стоїть - чи ти рахман, чи ти кшатрій. Наша організація саме для таких і створена: УНА - для політиків, УНСО - для бійців. Тож нема великої різниці хто ти є. Аби не гречкосій  Не згоден. Е різниця хто ти. Керувати повинні безумовно тільки бійці. Тому що унсовець повинен бути дисциплінований, фізично загартований, впевнений в собі, хоробрим, завжди готовим до дії, жертовним, енергійним, діевим. Всі ці якості можна виховати тільки підчас виховання бійців. А політики повинні займатися підтримкую, виконувати другорядну роботу.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
легіонер
Гість
|
 |
« Відповідь #17 : Березня 14, 2009, 04:19:25 pm » |
|
Хочу також бути професійним політологом... Сидиш так поряд із Карасьовим та Фесенком,як на футболі трененри, ну і ставиш на якого "Шеву"... Правда, не знаю, куди свою ломаку сховаю на той час... скажу, щоби Шустер потримав... Правда, вона його завале..ломака чарівна, скифська...добрячий такий меч, хоч і не дуже й видимий. Ет...життя пішло, казка!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
легіонер
Гість
|
 |
« Відповідь #18 : Березня 17, 2009, 06:20:17 pm » |
|
Щодо казки... Коли мені було 17 літ, я написала нормальну анкету, без різних оунівських вихилясів... Це було ще в приміщенні на вул. М.Грушевського. Мені сказали, що я надто ще замала... Слухайте, як ото пану Вересню бігати по музеях коштовностей, знімаючи фільми про життя невідомо кого, як гасати по форумах... Це зле! Зле! Як я вам ще усім весь посуд не побила?!!! Маю гарну пропозицію. Нема мене чого тиснути по кутках. Націоналіст - "це не дівчина і не хлопець, якого ковбасять, як пише Otaman". Хай офіційно всі до вас звертаються, а ви вже можете потішити їх моїми консультаціями. Мені заклало. Усе. Бунт!  Мені здається, що це навіть більше, ніж письмова заява!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Otaman
Full Member

PR -1
|
 |
« Відповідь #19 : Березня 18, 2009, 01:42:48 pm » |
|
Сонечко  скажи прямо яка не хороша людина тебе образила. Наб'емо її разом...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
легіонер
Гість
|
 |
« Відповідь #20 : Березня 18, 2009, 08:55:40 pm » |
|
Ну, от тільки лахи збереш, щоби піти собі, а тут... Мене не ковбасили за те, що в мене вуха маленькі, чи статті гіркі. Мене били за лемківську говірку, за наголоси, за "Усміхнеться дівчина-дитина...". Мене били за те, що злеліяла Земля, а Небо наслало воїнство з мерців. Били за те, що вмію читати думки чужаків. Били за те, що я казала довгий час усім підряд, що я - "Провідник, і бий - мене". Били за те, що не згадала про свого нареченого вчасно. Били за те, що думали, ніби я щось знаю про себе, про своє майбутнє, і вже нині коверзую ніби. Мене не те, що били, почали називати маргіналом і божевільною. І коли я дивлюся назад, то бачу, що Бог мене ніс на руках, і не можна було поводитися інакше. Не можна було вітатися з А.Гайдамахою. Не можна проситися на зустріч ні до Ю.Шухевича, ні до А.Гайдамахи, ні до О.Тягнибока, ні до В.Ющенка. Мені не можна просити. Мене били так, що попи Філарета побачили на долоні слід цвяха. І я не знаю, хто я. Так, і ненавиджу своє лице. Ненавиджу всі ті ікони і похвальбу. Я жіночої статі. Я не маю бороди. І навіть мій дід у п*ять літ обіцяв мені бути сильною, навіть ім*я дав, а я - слабак, і псевдо в мене "Малий". Бо так схотіла бабця з Галичини. Щоби я не зазнавалася. Бо за мене більше Небо, і більша Земля. Філософія. Уяви, тепер це читатимуть усі, кому не лінь. Байдуже. Хай читають. Буде наука молоді. Дякую. Наб*ємо.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Otaman
Full Member

PR -1
|
 |
« Відповідь #21 : Березня 19, 2009, 01:56:44 am » |
|
Не хвилюйся що було то минуло. Що буде то майбутнє. А сьогодення воно зараз. Прийдуть люди які допоможуть, "якщо ти звісно хочеш домоги" , і підтримають. З'являця однодумці які зрозуміють. Тому що так влаштований світ. І головне якщо в житті щось не так значить ти щось робиш не так. Людина володар свого життя і ніхто немає влади над ним поки людина сама не дозволить. Не мае нічого більшого за людину, ні небо, ні земля,ні всесвіт, ні філософія. Бо це все, і е людина.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
легіонер
Гість
|
 |
« Відповідь #22 : Березня 19, 2009, 10:47:33 pm » |
|
Прийдуть люди які допоможуть, "якщо ти звісно хочеш домоги", і підтримають. От-от, це ти правильно спостеріг... Не лякай! Як у тім фільмі:"Знайшлися люди, підібрали, помили,піддали, обібрали...а може я хочу змокнути і померти?"(х/ф "Іронія долі" Е.Рязанова)  Дякую!!! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Doctor Lemberg
Newbie
PR 0
Стать: 
|
 |
« Відповідь #23 : Квітня 24, 2009, 12:42:32 am » |
|
Політик чи боєць? Як писали на воротах Бухенвальду - кожному своє  Кожен політик мусить бути бійцем,як не реальним - то на політичній арені. А кожен боєць має бути політиком. Треба гартувати і тіло, і дух, і розум.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Petro
Краще згинути вовком, чим жити псом !!!
Sr. Member

PR 1
Стать: 
|
 |
« Відповідь #24 : Квітня 28, 2009, 01:56:11 pm » |
|
Політик чи боєць? Як писали на воротах Бухенвальду - кожному своє  Кожен політик мусить бути бійцем,як не реальним - то на політичній арені. А кожен боєць має бути політиком. Треба гартувати і тіло, і дух, і розум. Згідний на всі сто проців, але від слів треба переходити до справи і чину як казав дядя Толя
|
|
|
|
|
Записаний
|
істину не пізнають, її створюють
|
|
|
|
легіонер
Гість
|
 |
« Відповідь #25 : Квітня 29, 2009, 12:48:10 am » |
|
А дідо Євген казав об'єднуватися... Чисто підбірка цитат. Це ж треба! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Otaman
Full Member

PR -1
|
 |
« Відповідь #26 : Квітня 29, 2009, 12:12:06 pm » |
|
Політик чи боєць? Як писали на воротах Бухенвальду - кожному своє  Кожен політик мусить бути бійцем,як не реальним - то на політичній арені. А кожен боєць має бути політиком. Треба гартувати і тіло, і дух, і розум. Згідний на всі сто проців, але від слів треба переходити до справи і чину як казав дядя Толя Всі чудово розуміють що треба. Але не вистачае чи то хоробрості чи то рішучості. Для рядових націоналістів дуже мало прикладів на які вони моглиб рівнятись. Бо як відомо прості смертні беруть приклад з командира. Якщо командир не гартуеця то і підлеглим побарабану.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
легіонер
Гість
|
 |
« Відповідь #27 : Червня 28, 2009, 10:22:37 am » |
|
А, як рядові не гартуються, що тоді? Відповідь: тоді камандир приходе, а там... і кіт не валявся  Або ж дзеркало - жодних ініціатив, відбиття давно минулих, пережитих подій, ідей і т.д.,Ваших же ідей та ініціатив. І стане вам пльохо від такого болотця 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Націоналіст
Newbie
PR 0
|
 |
« Відповідь #28 : Червня 10, 2010, 05:22:16 pm » |
|
Т тут так виходить що за молоді роки всі бійці а далі переходять в політику і то є добре бо люди вишколені вулицею і сутичками не зрадять ідею і не стануть бюрократами і капіталістами!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Барр-Босс
Newbie
PR 0
|
 |
« Відповідь #29 : Липня 21, 2010, 02:14:15 pm » |
|
...тут так виходить що за молоді роки всі бійці а далі переходять в політику і то є добре бо люди вишколені вулицею і сутичками не зрадять ідею і не стануть бюрократами і капіталістами!... Нажаль тут Ви помиляєтесь. У мене перед очима приклади, коли полум'яні "бійці" поперетворювались на "пофігістів", "заробітчан", "буржуа". Якихось загальних рецептів я не бачу, але загальна статистикаЮ, особисто у мене, все ж дає підстави для оптимізму. Нормальних людей більшисть, просто бачити зраду болючіше і краще пам'ятається.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хтось запитав (у Конфуція) : - Що якщо за зло платити добром? Учитель відповів: - А
чим же за добро платити? Плати за зло по справедливості. А за добро плати добром.
|
|
|
|